İklimsa'da Fırsatların Haddi Hesabı Yok!

Kampanya bilgileri:

Kampanya 1-31 Aralık 2017 tarihleri arasında geçerlidir. KDV, bandrol ve diğer vergilerdeki değişiklikler ve gelebilecek yeni vergiler fiyatlara aynen yansıtılacaktır. İlanda yer alan fiyatlar tavsiye niteliğindedir. İklimsa merkezlerinden satın alacağınız Mitsubishi Heavy marka duvar tipi klima modellerinde montaj bedeli ve seti fiyatlara dahildir ve 5 m borulamayı kapsamaktadır. TeknoSA, kampanya süresi boyunca fiyatlarında değişiklik yapma, kampanyayı süresinden önce sona erdirme ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. İlanda yayınlanan resim, fiyat ve bilgilerde oluşabilecek yazım hataları söz konusu olduğunda İklimsa merkezlerindeki bilgi ve fiyatlar geçerlidir. *Mitsubishi Heavy Industries marka SRK35ZMP-S modelinde %25, SRK50ZS-S modelinde %28, SRK63ZR-S modelinde %25, SRK71ZR-S modelinde %23, SRK71ZM-S modelinde %22, SRK25ZMP-S ve SRK45ZMP-S modellerinde %14 oranında indirim geçerlidir. İndirime ilave olarak her bir klima alan perakende müşterisine 5.500 TL teminat tutarında konut veya iş yeri sigortası hediye edilecektir. Kampanyaya dahil her modelin stoğu 500 adettir. Fiyatlara KDV dahil olup stoklarla sınırlıdır. Ayrıntılı bilgi İklimsa merkezlerinde. Satıcı firma, TeknoSA İç ve Dış. Tic. A.Ş. (İklimsa) Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/3F 1-18 Nida Kule Ataşehir Güney, Posta Kodu 34746 Ataşehir / İstanbul