İklimSA, Yurt Dışı Seyahatlerinin İlk Etabını Lviv’de Tamamladı

Türkiye iklimlendirme sektörünün lider markası İklimsa, Türkiye’nin dört bir yanından, düzenlediği özel kampanyaya katılan bayileri ile Ukrayna’nın Lviv şehrinde bir araya geldi. Kampanya kapsamında İklimsa bayileri, Kasım ayında Barcelona, Aralık ayında ise Los Angeles ve Las Vegas’ta düzenlenecek seyahatlere katılarak dünyanın farklı yerlerini ziyaret etme fırsatı bulacaklar.

3 gün süren seyahatte, İklimsa bayileri, eski şehir meydanında yer alan opera binası, ünlü Maria Zankovetska Tiyatro Binası, Svobada Meydanı, en eski katedral ve kiliselerin bulunduğu eski şehir meydanı, çikolata ve kahve fabrikaları, dünyanın önde gelen tablolarının sergilendiği Art Sergi Sarayı ile Arsenal Silah Müzesi’ni ziyaret ettiler. Doğa güzelliği ile gözleri kamaştıran Viking Bölgesi’nde düzenlenen outdoor aktivitelerine de katılan İklimsa bayileri keyifli vakit geçirdiler.

İklimsa Satış Direktörü Tansu Öztorun katılımcılara verdiği mesajda; “30 yıldır işbirliğimiz olan Mitsubishi Heavy Industries ve kendi markamız Sigma ile son 2 yılda pazar payımızı 2,5 katına çıkarırken, Ocak – Ağustos döneminde satışlarımızı yüzde 55 artırarak sektörün en hızlı büyüyen markası olduk. 2017 yılında gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz projelerle de sunduğumuz kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyet oranını daha da yükseltmeyi hedefliyoruz ” diye konuştu.

İklimsa, yaz döneminde bayilerine yönelik düzenlediği kampanya kapsamında Kasım ayında Barcelona’ya, Aralık ayında ise Los Angeles ve Las Vegas’a çok özel iki seyahat daha düzenleyerek iş ortaklarına dünyanın farklı ülkelerini gezme fırsatı sunacak.