Bu Fırsatı Yaz Bir Kenara

Kampanya bilgileri:

Kampanya 06-30 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerlidir. KDV, bandrol ve diğer vergilerdeki değişiklikler ve gelebilecek yeni vergiler fiyatlara aynen yansıtılacaktır. İlanda yer alan fiyatlar tavsiye niteliğindedir. İklimSA merkezlerinden satın alacağınız Mitsubishi Heavy Industries, Sigma, Sharp, GE Appliances marka duvar tipi klima modellerinde internet erişimli kumanda hediyesi mevcuttur. Kumandalar 1.500 adet stok ile sınırlıdır. İklimSA merkezlerinden satın alacağınız duvar tipi klima modellerinde montaj bedeli ve seti fiyatlara dahildir ve 5 m. borulamayı kapsamaktadır. TeknoSA, kampanya süresi boyunca fiyatlarında değişiklik yapma, kampanyayı süresinden önce sona erdirme ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. İlanda yayınlanan resim, fiyat ve bilgilerde oluşabilecek yazım hataları söz konusu olduğunda İklimSA merkezlerindeki bilgi ve fiyatlar geçerlidir. *Mitsubishi Heavy Industries, Sigma, Sharp, GE Appliances marka duvar tipi klimalarda kampanyalı fiyatlar söz konusudur.** Mitsubishi Heavy Industries marka SRK63ZR-S modelinde %25 oranında indirim geçerlidir. Kampanyaya dahil her modelin stoğu 300 adettir. Fiyatlara KDV dahil olup stoklarla sınırlıdır. Ayrıntılı bilgiyi İklimSA merkezlerinde bulabilirsiniz. Satıcı firma, TeknoSA İç ve Dış. Tic. A.Ş. (İklimSA) Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sok. No:7/3F 1-18 Nida Kule Ataşehir Güney, Posta Kodu 34746 Ataşehir / İstanbul